"Тісто" у цій піці дуже смачне, ніжне й незвичне. Підсмажена скоринка не залишить нікого байдужим. Дуже рекомендуємо!
Інградієнти:
цвітна капуста 400 г
сир тертий 180 г
яйце 1 шт.
олія оливкова 2 ч. л.
зубок часнику 1 шт.
сіль
перець
Начинка на ваш смак, тут:
помідори черрі
сир
копчена грудинка
перець червоний
зелена цибуля
Спосіб приготування:
Очистити капусту від великих стовбурів та листя. Подрібнити в блендері.
Поставити в мікрохвильовку на 2-3 хвилини, дивіться, щоб капуста не зварилася!
Злегка остудити і додати всі інші інгредієнти.
На пергаментному папері вистелити три диски (15 см) з тіста.
Помістити на деко і запекти в прогрітій до 220 С духовці 15-20 хвилин до світло-золотистого кольору.
А в якості начинки додаємо все, що є в холодильнику. Тут соус зі свіжих помідорів, копчена грудинка, сир, помідори черрі, цибуля, червоний перець.
Помістити в духовку ще на 5-7 хвилин.
Дати охолонути і сервірувати, посипавши зеленою цибулею.
Немає коментарів:
Дописати коментар