Translate

2012/11/07

Чизкейк з білого шоколаду з малиною

Чизкейк з білого шоколаду з малиною

Інгредієнти:

Для коржа:
- 105 грам дрібної крихти шоколадного печива
- 25 г несолоного масла, розтопленого
- чверть склянки цукру
Для сиропу:
- 1 столова ложка цукрового піску
- півтори чайні ложки кукурудзяного крохмалю
- 1 / 3 склянки холодної води
- півтори склянки свіжій або замороженої малини

Для начинки:
- 350 грам вершкового сиру
- 1 / 3 склянки цукрового піску
- 1 яйце
- 1 яєчний біло
- 1 чайна ложка ваніліну
- 1 / 2 ст.л. лимонного соку
- 150 грам білого шоколаду, нарізаного або 1 склянка стружки білого шоколаду
- 1 / 4 склянки жирних вершків

Приготування:

1. Розігріти духовку до 160 С. І підготувати форму розміром 10 см в діаметрі(але це не обов'язково використайте зручну форму).
2. Змішати інгредієнти для коржа і викласти у форму створюючи борти(зручніше рівномірно розподілити, допомагаючи собі дном звичайної склянки).
3. У маленькій каструлі змішати 1 столову ложку цукру і кукурудзяний крохмаль, і воду добре розмішати, потім додати малину і поставити на середній вогонь.
4. Варити постійно помішуючи доки малина не розваритися і соус не загусне, приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню і процідити через дрібне сито, так що б кісточки малини не заважали. Відкласти убік.
5. У окремій мисці збити міксером вершковий сир і цукор до пухнастого стану(близько 1 хвилини).Змішати яйце і яєчний білок, додати лимонний сік і ваніль і все змішати з вершковим сиром
6. Розтопити білий шоколад з вершками на поровій лазні(у пароварці або мікрохвильовій печі на 30 сік, при 50 % потужності, постійно помішуючи)
7. Додати розтоплений шоколад у вершковий сир, змішувати до ніжної однорідної маси.
8. Залити у форму з коржем 2 / 3 склянки начинки, рівномірно розподілити, потім розбризкати 2 ст.л малинового соусу, після викласти начинку, що залишилася, будьте обережні щоб соус не проступив вгору.
9. Вирівняйте поверхню за допомогою ножа.Тепер заповните чистий шприц малиновим сиропом і, починаючи з середини, видавлюйте рівні маленькі круги поступово їх, збільшуючи, малинові краплі потрібно малювати не по кругу, а як би створюючи "вихорь"("вир").
10. Після того, як з кругами закінчіть, візьміть зубочистку, запустіть в центр малинового круга і не піднімаючи зубочистки, поки ви не закінчите останній круг, надайте їм форми сердець.
11. Випікати чизкейк в течії 40 хвилин, потім вимкнути духовку і залишити десерт там на 10 хвилин. Після накрити десерт кришкою(для того, щоб десерт не вбирав в себе інші запахи) і поставити в холодильник на 6 годин або на ніч.Подавати з сиропом, що залишився.

Немає коментарів:

Дописати коментар