Translate

2012/11/07

Салат "Дубок"

Салат "Дубок"

Інгредієнти:
2 середніх відварених картоплини
1/2 курячих грудки
1 маринований огірок(можна замінити солоним)
1 банка шампіньйонів консервованих
1 яйце
майонез(для промазування шарів)
кріп(для прикраси)

Приготування:

Шарами викладаємо на плоскому блюді:




картопля(натерти на терці)
майонез
куряче філе(відварити і дрібно нарізувати)
майонез
маринований огірок(натерти на терці, при необхідності можна замінити солоним )
майонез
шампіньйони(віджати "розсіл", дрібно нарізувати)
майонез
яйце(натерти на терці)
картопля(натерти на терці)
майонез
кріп(дрібно нарізувати)

Залишити на 30 хв. при кімнатній температурі(просочитися).

Потім охолодити і подавати.

Немає коментарів:

Дописати коментар