Translate

2012/11/05

Піца з фаршем "по-домашньому"

Піца з фаршем "по-домашньому"

Інгредієнти:

Дріжджі сухі швидкодіючі 5г
Маслинова олія 20мл
Мука пшенична 175г
Яловичий фарш 200г
Помідори червоні 100г
Перець солодкий помаранчевий 1 шт.
Сир твердих сортів 150г
Кетчуп 50г
Кріп 5г
Петрушка 5г
Отже, борошно змішуємо з дріжджами і продовжуючи заважати додаємо 125 мл теплої води з маслиновою олією.
Вимішуємо тісто приблизно 2 − 3 хвилини, і накривши плівкою або рушником ставимо в тепле місце на 40 хвилин.
Поки тісто піднімається, підготуємо начинку.
Обсмажуємо фарш до готовності.
Нарізуємо помідорчики колечками, шаткуємо перчик і натираємо сир.
Тісто, що піднялося, мнемо ще хвилинку, скачуємо рівну кульку і розкочуємо в млинець діаметром сантиметрів 30. Товщина тесту має бути не більше 5 мм. Згори обмазуємо томатним соусом.
Викладаємо згори помідори, фарш, посипаємо перцем і трохи зелені.
Накриваємо хорошим шаром тертого сиру.
І в духовку на 15 хвилин. Температура запікання 220С.

Немає коментарів:

Дописати коментар