Translate

2012/11/06

"Наполеон"

"Наполеон"

Інгредієнти:

Для коржів:
Борошно - 3 склянки
Маргарин - 250г
Вода (дуже холодна) - 3/4 склянки
Сода (гашена) - 0,5 ч. л.

Для крему:
Цукор - 1 склянка
Молоко - 3 склянки
Жовтки - 5 шт.
Мука - 2 ст.л.
Вершкове масло - 150-200 г

Приготування:

1. Жовтки розтираємо з цукром, всипаємо борошно, розмішуємо до гладкості, і, не припиняючись розмішувати, вливаємо молоко невеликими порціями. Проварюємо до загусання, додаємо ваніль, збиваємо з олією.
2. Борошно просіювати у велику посудину, в неї покласти 1 пачку маргарину(нехай півгодини хоч би постоїть при кімнатній t) і порубати борошно з маргарином лопаткою в дрібну крихту. Розтерти руками.
3. Тепер додамо воду і вимішуємо руками, у кінці додати 0,5 чайної ложки гашеної оцтом соди і вже після цього трохи вимісити, в миску і в холодильник на годину.
4. Розділити тісто на 7 шматків(сліпіть кулю), на посипаному борошном столі розкотити тонко. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 4-5 хв.(поки не починає рум'янитися, і ставте наступний випікатися).2 кращих коржа-для верху і низу. Гірший - на по
5. Промазуємо коржі кремом. Все, окрім верхнього.
6. На верхній корж ненадовго кладемо прес, щоб выровныть краї торта. Потім змащуємо кремом верхній корж, посипаємо його заготовленою крихтою і відправляємо торт на пару годин в холодильник.

Немає коментарів:

Дописати коментар