Сирний суп з шампіньйонами
Інгредієнти:
1-1,5 літра води
1 морква
2-3 картоплини
100-150 гр. кореня селери
можна додати 1 топінамбур
200 гр. плавлених сирків або м'якого сиру чеддер
5-6 шт. шампіньйонів
1-2 зубчики часнику
Приготування:
1. Морква, картопля, корінь селери натерти на великій терці, додати в каструлю з водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин.
2. Після цього поступово ввести в суп плавлений сир нарізаний кубиками і варити ще хвилин 10. Гриби нарізувати і обсмажити на рослинній олії.
3. Додати гриби в суп і проварити ок.7мин.в кінці в суп видавити часник.
4. Подавати з сухарями і посипавши зеленню.
Автор рецепту - Юлианна Прозорова
Інгредієнти:
1-1,5 літра води
1 морква
2-3 картоплини
100-150 гр. кореня селери
можна додати 1 топінамбур
200 гр. плавлених сирків або м'якого сиру чеддер
5-6 шт. шампіньйонів
1-2 зубчики часнику
Приготування:
1. Морква, картопля, корінь селери натерти на великій терці, додати в каструлю з водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин.
2. Після цього поступово ввести в суп плавлений сир нарізаний кубиками і варити ще хвилин 10. Гриби нарізувати і обсмажити на рослинній олії.
3. Додати гриби в суп і проварити ок.7мин.в кінці в суп видавити часник.
4. Подавати з сухарями і посипавши зеленню.
Автор рецепту - Юлианна Прозорова
Немає коментарів:
Дописати коментар