Смачний пиріжок з лаваша
Для приготування потрібно по смажити фарш до готовності.Посоліть його, поперчити
Натерти сир твердий
Замаринувати в оцті і перці цибулю, порізану півкільцями
нарізати помідори
Сир сулугуні або бринзу теж нарізати або натерти на тертці
Лаваш змастити кетчупом. Але небагато, що б лаваш НЕ розм'як
І все викладаємо:
-Фарш
-Лук маринований
-Хто любить, то можна і горчічкі ядреная трохи додати
-Потім сулугуні візьмемо або бринзу.Даже і сир можна
-Помідори
-Зверху сир насипати
Згорнути лаваш у вигляді конверта і вмакнуть в яйце
Потім лаваш обваляти в панірувальних сухарях
І смажити на сковороді з рослинним маслом з обох сторін.
Немає коментарів:
Дописати коментар