Translate

2012/12/13

Закусочний салат Віола


Закусочний салат Віола

інгредієнти:

- 200 г вареної яловичини
- 100 г волоських горіхів
- 300 г шампіньйонів
- 1 цибулина
- 3 варених яйця
- 150 г твердого сиру
- 200 г моркви по-корейськи
- 200 г майонезу
- Рослинна олія для смаження



Для прикраси:
- 10-15 оливок / маслин
- зелень
- Скибочки сиру

Приготування:

1.Говядіну нарізати соломкой.Орех ізмельчіть.Яйца очистити, натерти на крупній тертці.

2.Шампіньони вимити, нарізати пластінамі.Лук очистити, подрібнити, обсмажити з грибами на рослинній олії.

3.Виложіть салат на блюдо, промазуючи кожен шар майонезом в наступному порядку: яловичина - волоські горіхи - шампіньйони з цибулею - яйца.Верхній шар рясно промазати майонезом.Затем шар моркви по-корейськи.

4.Украсіть салат квітами з скибочок сиру, скурченних кульочками, серединку зробити з моркви по-корейскі.Вокруг квітів викласти зелень і оливки.

Немає коментарів:

Дописати коментар