Translate

2012/12/13

Крем-суп з цвітної капусти з сухариками і яйцем


Крем-суп з цвітної капусти з сухариками і яйцем

інгредієнти:
Оливкова олія-2 столових ложки
Цибуля-порей - 200 г
Цвітна капуста - 1 головка
Курячий / овочевий бульйон - 3 склянки
Жирні вершки - 1 склянка
Лавровий лист - 1 шт
Коріандр - 1/4 чайної ложки
Сіль, перець - за смаком
Яйце (зварене круто) - 1 шт
Трави (за смаком)

У каструлі нагрійте оливкова олія, додайте нарізаний ЛКУ-порей, готуйте, помішуючи, близько 5 хвилин. Додайте суцвіття цвітної капусти і тушкуйте близько 5 мінут.Влейте бульйон, вершки, закиньте лавровий лист і коріандр.

Доведіть до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи. Готуйте поки капуста не стане зовсім м'якою (близько 45 хвилин). Дістаньте лавровий ліст.Ручним блендером перетворите масу в пюре і проведіть через сито суп. Посоліть і поперчіть.
Суп знову поставте на плиту і тримайте на повільному вогні, щоб він залишався гарячим.
Розлийте суп, покладіть нарізане варене яйце посипте приправами за смаком. Подавайте гарячим із сухариками.


Немає коментарів:

Дописати коментар