Translate

2012/12/13

Салат "Обжорка"


Салат "Обжорка"

інгредієнти:

відварене куряче філе 300 гр (можна яловичину)
морква 1 шт
цибулина 1 шт
яйце 2 шт
печериці мариновані або свіжі обсмажені 300 гр
олія соняшникова для смаження
майонез 2 ст л

Приготування:


Моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору. Шампіньйони можна обсмажити разом з морквою та цибулею!

Куряче філе порізати дрібною соломкою, яйце трохи збити, посолити і поперчити

Додати трохи молока і з цієї суміші зробити 2 млинчика омлету

Порізати соломкою коли всі інгредієнти готові.

Можна все змішати: курку, обсмажені печериці з морквою та цибулею, омлетік порізаний соломкою. Потім заправити майонезом і все, салат готовий!

Немає коментарів:

Дописати коментар