Салат "Обжорка"
інгредієнти:
відварене куряче філе 300 гр (можна яловичину)
морква 1 шт
цибулина 1 шт
яйце 2 шт
печериці мариновані або свіжі обсмажені 300 гр
олія соняшникова для смаження
майонез 2 ст л
Приготування:
Моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору. Шампіньйони можна обсмажити разом з морквою та цибулею!
Куряче філе порізати дрібною соломкою, яйце трохи збити, посолити і поперчити
Додати трохи молока і з цієї суміші зробити 2 млинчика омлету
Порізати соломкою коли всі інгредієнти готові.
Можна все змішати: курку, обсмажені печериці з морквою та цибулею, омлетік порізаний соломкою. Потім заправити майонезом і все, салат готовий!
Немає коментарів:
Дописати коментар