Закусочні булочки
Смачна закуска і швидкий ситний завтрак.Очень прижилася в нашій родині.
Інгредієнти: Булочки 6 шт
-Яйця (краще перепелині) 6 шт
-Шинка 120 г
-Солоні огірки 1 шт
-Масло вершкове 90 г
-Молоко 3 ст.л.
-Майонез 3 ст.л.
-Гірчиця готова 1 ч.л.
-Перець чорний мелений за смаком
-Зелень (кріп, петрушка) за смаком
Приготування:
У мене були булочки 8см в діаметрі, тому я зрізала кришечку і вийняла м'якуш. Якщо булки будуть більші, то можна взяти 3 штуки і розрізати навпіл.
Огірок і шинку нарізуємо соломкою. Потім змішуємо з майонезом і гірчицею.
Поглиблення булочок змочуємо молоком (по половині столової ложки) і змащуємо вершковим маслом. Я масло розрізала на 6 шматочків і змастила всередині кожну булочку. Викладаємо начинку, посипаємо зеленню і випускаємо по яйцю в кожну булочку.
Жовтки посипаємо чорним меленим перцем.
Запікаємо булочки при 200 градусах до загустіння яєчного білка. Булочки виходять злегка хрусткі, але такі смачні!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар