Translate

2012/12/13

Швидкий тарт з баклажанами


Швидкий тарт з баклажанами

інгредієнти:
- Баклажани 700 г
- Перець солодкий червоний (паприка) 2 шт.
- Оливкова олія 40 мл
- Часник часточки 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Лимони ½ шт.
- Сіль ½ ч.л.
- Перець чорний мелений ¼ ч.л.
- Тісто листкове бездріжджове 400 г



Приготування:

Баклажани і перець вимийте, обсушіть, змажте рослинним маслом і покладіть в розігріту до 200-220 градусів духовку.

Запікайте 20-25 хвилин, поки овочі не стануть абсолютно м'якими. Потім остудіть в щільно закритій ємності і зніміть шкірку.

Наріжте очищені запечені овочі кубиками, перекладіть в миску. Подрібніть часник, а цибулю наріжте тонкими четвертькольцамі. Додайте оливкову олію, сік половини лимона, посоліть і поперчіть. Перемішайте отриману начинку.

Розкачайте тісто товщиною близько 0,5 см, вистелити ним форму для випічки з низькими бортиками і наколи виделкою в декількох місцях. Поставте форму в духовку на 5-7 хвилин при 180 градусах, щоб трохи підсушити основу.

Тепер викладіть начинку на основу і випікайте ще 15 хвилин, поки краю тесту не стануть світло-золотистими. Перед подачею тарт краще остудити.





Немає коментарів:

Дописати коментар