Translate

2012/12/13

Курка-гриль «Пармезан»



Інгредієнти:
Велика куряча грудка - 350-400 г
Оливкова олія - ​​1 столова ложка
Сіль, перець і сушений чебрець - за смаком
Моцарелла, натерти - 30 г
Свіжий пармезан, натерти - 30 г

Томатний соус:
Маленька цибулина, дрібно нарізати
Стручок селери, нарізати
Часник, видавити - 2 зубчики
Сіль - ½ чайної ложки

Мелений перець - ½ чайної ложки
Сушений орегано - 1 столова ложка
Томати у власному соку - 1 банка (410 г)
Томат-паста - 1-2 столових ложки
Листя базиліка - 10-12 шт

Приготування:

Розріжте грудку навпіл уздовж.
Натріть грудки оливковою олією, присипте сіллю, перцем і чебрецем. Викладіть їх на тарілку і поставте в холодильник поки готуєте соус.
Нагрійте масло на сковороді. Обсмажте протягом 5 хвилин дрібно нарізану цибулю, селеру, додайте сіль, перець і орегано, помішуючи. Додайте видавлений часник, пасту і томати. Перемішайте і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і залишіть гаситися на 10-15 хвилин, періодично помішуючи.
Нагрійте гриль на вулиці до середньої температури. Викладіть курячі грудки і обсмажте їх з обох боків по 4-5 хвилин. Викладіть кожну грудку в порційну тарілку, зверху на кожну викладіть соус і присипте все сиром.
Поставте в духовку під бройлер і тримаєте поки сир не розплавиться і не подзолотітся злегка. Смачного!








Немає коментарів:

Дописати коментар