Гречані млинці з яблуками і сиром
інгредієнти:
млинці:
Гречана борошно - 1 склянка
Вода - 2 склянки
Сода - ½ чайної ложки
Сіль - ¼ чайної ложки
Приготування:
У мисці змішайте всі інгредієнти для млинців. Поступово влийте воду, постійно збиваючи поки тісто не стане однорідним. Залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.
На розпеченій сковороді обсмажте млинці з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
начинка:
Яблука. Вам знадобиться приблизно 1 яблуко на 1 млинець. Очистіть і наріжте кожне яблуко, потім на приготуйте його на середньому вогні на вершковому маслі до м'якого стану. При бажанні можна додати корицю, цукор і інші спеції за смаком.
викладаємо:
Покладіть млинець на тарілку, в середину викладіть приблизно ½ склянки сиру низької жирності, зверху - приготовані яблука. Загорніть млинець.
Подавайте з йогуртом, шматочками яблука і обсмаженими волоськими горіхами.
Злегка збризніть медом.
Немає коментарів:
Дописати коментар