Translate

2012/12/18

Курячий салат в Помідорі


Курячий салат в Помідорі

114ккал на 100г

Інгредієнти:

Великі помідори - 2 шт
Куряча грудка - 1 шт
Часник - 3 зубчики
Огірок - 1 шт
Оливкова олія - ​​2 ст.л
Бальзамічний оцет - 1 ст.л
Сметана знежирена - 3 ст.л

Листя базиліка - 8-10 шт
Орегано свіжий - 2 гілочки
Сіль

Приготування:

1. Вам знадобиться парочка великих і стиглих помідорів. Зрізаємо у них капелюшки і акуратно видаляємо серединку. Потім приступимо до начинку.

2. Курячу грудку порізати невеликими кубиками. Подрібнити часник і листя орегано. Викласти м'ясо в кастрюльюку, додати половину ложки оцту і масла, часник, орегано та сіль за вкусу.Ставім каструлю на середній вогонь, доливаємо приблизно 100 мл води і постійно помішуючи, готуємо до повного приготування курки.

3. Тим часом розігріваємо духовку до 150 гр. Натираємо помідори сіллю і змащуємо оливковою маслом.Викладиваем їх на деко, застелений пергаментним папером. Скропити бальзамічним оцтом і відправити в духовку на 5 хвилин! Помідори повинні просто прогрітися і трохи розм'якнути. Не перетримуйте їх.

4. Коли куряча грудка приготується, вимкніть вогонь і додайте кілька листів василька, сметану і нарізані соломкою огірки. Їх можна нарізати за допомогою терки для корейської моркви.

5. Ретельно перемішайте начинку, додайте перець і сіль якщо потрібно, і за допомогою ложки викладіть начинку в помідори.Украсте листочком базиліка і накрийте капелюшком від помідора!

6. Курячий салат в запеченому помідорі готовий!

Немає коментарів:

Дописати коментар