Ледачі вареники з сиром
Інгредієнти:
- Сир 5-9% жирності 600 г
- Цукор-пісок 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль ½ ч.л.
- Манка, манна крупа 100 г
- Борошно пшеничне 150 г
Приготування:
Сир розітріть в блендері з цукром і яйцями. Додайте також трохи солі.
Повинна вийти однорідна кремоподібна маса.
Додайте манку, перемішайте. Можна робити вареники і тільки з борошном, але манна крупа робить консистенцію більш ніжною і менш в'язкою.
Додайте борошно, ще раз перемішайте. Тісто має вийти таким, щоб з нього можна було зробити ковбаску, але тільки на добре посипаній борошном поверхні. Якщо переборщити з борошном, то вареники будуть занадто щільними.
На посипаній борошном поверхні зробіть ковбаску завтовшки 4-5 см в діаметрі і відрізайте від неї невеликі шматочки.
Отримувані вареники розкладіть на дошці, посипаною борошном, щоб вони не злипалися між собою. У такому стані їх можна заморозити, а потім скласти в пакет на майбутнє.
Останнім кроком є варіння вареників. Для цього у великій каструлі закип'ятіть воду і опускайте туди вареники невеликими порціями. Коли вони спливуть - їх можна виймати і розкладати по тарілках.
Немає коментарів:
Дописати коментар