Морквяно-апельсиновий рулет з сирною начинкою
Інгредієнти:
Для бісквіта:
- 4 великих моркви
- 3 ст. л. борошна
- 3 ст.л. крохмалю
- 3 яйця
- Щіпка солі
- 30г. вершкового масла
- 90г. махарного піску
Для начинки:
- 200г. сиру (я використовувала знежирений)
- 0,5 ст. вершків 10%
- 7 ч.л. цукру
- Цедра половини лимона
Для соусу:
- Сік одного апельсина (100мл)
- 1 ст.л. крохмалю
- 3 ч.л. цукру
Приготування:
Бісквіт:
1. Загасити мелкопотертую морква з вершковим маслом 15 Мінк \ ут.
2. Збити жовтки з цукром, додати борошно і крохмаль. Окремо збити білки з дрібкою солі до піків.
3. Додати в тісто моркву, потім обережно підмішати білки.
4. Папір для випічки змастити олією. Викласти тісто і разровнять.Випекать при середній температурі 15 хвилин.
5. Коли спечеться, накрити рушником і остудити близько 15 хвилин, відокремити від пергаменту.
Начинка:
Поки печеться бісквіт, сир збити з вершками, додати цедру і цукор.
Соус:
Розвести крохмаль у холодному соку, додати цукор і варити на слабкому вогні до загусання.
Збірка:
На бісквіт рівномірно намазати половину соусу. Викласти начинку і згорнути рулет. На згорнутий рулет намазати ще половину соусу.
Поставити в холодильник застигати на пару годин.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар