Різдвяна кутя з пшениці з родзинками
інгредієнти:
- Пшениця - 150 г;
- Мак - 50 г;
- Ізюм - 50 г;
- Цукор - 50 г;
- Волоські горіхи - 80г;
- Мед - 50 р.
Приготування:
Пшеницю замочити на 2-3 години у холодній воді. Потім відварити на середньому вогні приблизно 2 години.
Мак промити, залити окропом на 20-30 хвилин, злити воду, розтерти мак з цукром у блендері. Родзинки промити і обдати окропом. Горіхи крупно нарубати.
Змішати всі інгредієнти Різдвяної куті, додати за смаком мед.
Різдвяна кутя з пшениці з родзинками готова, нехай вона принесе здоров'я і благополуччя в Ваш будинок.
Радуйте своїх близьких!
Немає коментарів:
Дописати коментар