Translate

2013/03/14

Експрес-буженина за 10 хвилин!


інгредієнти:

2 кг свинячого філе (без кісток)
2 столові ложки майонезу
2 лаврових листа
3 кульки запашного перцю
1 чайна ложка майорану
1/3 склянки солі
1 чайна ложка перцю
1 столова ложка цукру
4 зубчики часнику
2,5 літра води

Приготування:


Налийте воду в каструлю з товстим дном. Додайте у воду, всі спеції, майонез і чеснок.Кіпятім все, і даємо охолонути. У холодний маринад кладемо свинину і доводимо до кипіння. З цього моменту, варити 5 хвилин і зняти з газу. Залиште м'ясо на ніч для охолодження (в тій же каструлі в розсолі), а потім вранці ми доводимо до кипіння і варимо знову 5 хвилин. Знову ж таки, залиште на кілька годин, щоб м'ясо охолодити. Готове м'ясо виймаємо з розсолу, обертаємо папером або фольгою і тримаємо в холодильнику.

PS. Ви можете використовувати будь-яке інше м'ясо: (свинина шинка, груди індички).

Немає коментарів:

Дописати коментар