300 г курячого філе
70 г сиру філадельфія
1 середній помідор
2-3 гілочки кропу
свіжозмелений чорний перець
сіль
Для гарніру:
100 г броколі
50 г глив
1/2 солодкого перцю
1/2 білої цибулини
1 ст. л. рослинної олії
сіль
Що робити:
Духовку розігріти до 180 ° С.
Помідор помити і порізати кружальцями, кріп посікти. Куряче філе обсушити і трохи відбити, щоб стало однакової товщини. Посолити, поперчити і викласти у форму. На кожне філе укласти гуртки помідора, зверху змастити сиром і посипати кропом. Запікати в духовці 20-30 хвилин, до готовності.
Приготувати овочевий гарнір. Броколі розділити на суцвіття, гливи порубати, перець порізати смужками, цибулю - кубиками. На сковороді разгреть масло і на середньому вогні обсмажити цибулю та гриби 3-4 хвилин, постійно помішуючи. Додати брокколі і перець, смажити 7-10 хвилин, помішуючи. Посолити за смаком. У тарілку викласти овочі і запечене куряче філе.
Немає коментарів:
Дописати коментар