Інгредієнти:
- 1/2 курячого філе
- 2 шт. відварних яєць
- 1 великий огірок
- 50 г маринованих грибів
- 150 г майонезу
Приготування:
Куряче філе відварити в підсоленій воді, з додавання чорного і запашного перцю горошком і лаврового листа, потім
залишити філе остигати в бульйоні (так воно буде більш соковитим і ніжним).
Яйця, огірки і гриби дрібно порізати. Грудку так само дрібно порізати, поперчити, можна додати трохи приправи за смаком, змішати з невеликою кількістю майонезу.
Викладаємо шарами: куряча грудка, перемішана з майонезом, гриби, сіточка з майонезу.
Огірки, майонез, яйця, майонез.
Прикрасити на ваш смак, прибрати в холодильник на пару годин.
Немає коментарів:
Дописати коментар