Інгредієнти:
- баклажани
- помідори
- бекон
- сир
Для заправки:
- майонез
- сметана
- часник
- зелень
Баклажан розрізати вздовж на 2 частини.
Кожну половинку вздовж нарізаємо на смужки, не дорізаючи до кінця, присолити і залишити для 30 хвилин.
Сир нарізати на пластини, бекон на пластини, помідори порізати півкільцями.
Баклажан змити від солі і промокнути зайву воду.
Викладаємо у форму, в якій буде запікатися!
Між пластинами баклажана укладаємо бекон, сир, помідор.
Перчимо зверху і поливаємо заправкою.
Для заправки змішуємо майонез зі сметаною 1:1 (можна і без майонезу, хто не любить), додаємо дрібно порізані часник і зелень, можна спеції.
Запікаємо хвилин 30 при 180 С. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар