Інгредієнти:
Часник часточки 3 шт.
Перець чилі 1 шт.
Імбир мелений 1 ч.л.
Сіль ½ ч.л.
Рослинна олія 60мл
Куряче філе 600г
Ананаси ½ шт.
Цукор темно-коричневий 60г
Лайми 1 шт.
Приготування:
1. Часник очистіть, дрібно наріжте, додайте прянощі, сіль і добре розітріть в ступці по отримання пастоподібної консистенції. Підлийте рослинне масло і розмішайте, щоб вийшов маринад.
2. Куряче філе наріжте поперек волокон смужками товщиною 2 см. Складіть в миску, додайте маринад.
3. Перемішайте, щоб м'ясо було рівномірно покрите маринадом, залиште на годину в прохолодному місці.
4. На розігріту сковороду налийте столову ложку олії, покладіть цукор і вичавіть сік лайма. Скоринки теж залиште на сковороді на 1-2 хвилини, для аромату.
5. Нагрівайте на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться.
6. Покладіть м'ясо на сковороду разом з маринадом. перемішайте. Ананас очистіть і наріжте кубиками. Повинно вийти близько 300-350 грам м'якоті.
7. Додайте ананас, перемішайте і готуйте під кришкою на середньому вогні 4-5 хвилин, поки курка не буде готова. Не перетримуйте м'ясо, щоб воно не стало сухим.
8. Подавайте гарячим, на гарнір відмінно підійде відварний рис.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар