Translate

2013/03/20

Салат багатошаровий з куркою


Інгредієнти:

1. Куряче філе (грудки, стегно) - 250-300 г
2. Гриби - 200 г
3. Яйця курячі - 4 шт.
4. Морква - 1 шт.
5. Цибуля ріпчаста - 1шт.
6. Сир - 100 г
7. Майонез - 100 г
8. Зелена цибуля - 20 г
9. Рослинна олія для смаження

Приготування

Якщо гриби сушені, то їх необхідно вимити, залити гарячою водою і залишити на 1 годину. Потім промити їх ще раз, нарізати.
Гриби смажити на повільному вогні на олії 25 хвилин. Тим часом накришити цибулю і натерти на крупній тертці моркву.
На іншу сковороду налити 1 столову ложку масла і обсмажити у ньому цибулю з морквою до золотистого кольору.
Куряче філе порізати і викласти в підставу салату.
Змастити подрібнену курку майонезом.
Варені яйця натерти на тертці і посипати наступним шаром.
Викласти смажені цибулю з морквою.
Змастити цей шар майонезом.
Викласти гриби, натерти зверху сир на дрібній тертці і посипати подрібненим зеленою цибулею.
Порада: важливо смажити цибулю і моркву в найменшій кількості масла, то ж стосується і грибів, інакше салат вийде надмірно жирним. Смачного!









Немає коментарів:

Дописати коментар