Translate

2013/03/20

Курка, тушкована з грибами і сметаною


Інгредієнти:
- 1 курка (1,5 кг)
- 300 г шампіньйонів
- 300 - 400 г сметани
- Зелень, сіль, перець, спеції - за смаком

Дуже простий, недорогий, але смачний рецепт курки. За - бажанням, в це блюдо можна ще додати цибулю або натерту моркву.

Приготування:

1) Курку помити, обсушити і розрізати на шматочки. Викласти їх на розігріту з рослинною олією сковороду і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору.
2) Гриби очистити, нарізати пластинами і додати до курки.

3) Посолити, поперчити і додати спеції за смаком (у мене коріандр і перець чилі). Перемішати, накрити кришкою і смажити на невеликому вогні 20 хвилин.
4) Потім додаємо сметану і тушкуємо до готовності курки, приблизно 20-30 хвилин.
5) Зелень дрібно кришимо і посипаємо курку при подачі.
Смачного!




Немає коментарів:

Дописати коментар