Translate

2013/03/29

Полуничне Рафаелло


Склад:

Полуниця - 200 г
Яйце - 1 шт
Цукор - 5 ст.л.
Масло вершкове - 30 г
Сир - 250 г
Борошно - близько 1 ст
панірувальні сухарі
кокосова стружка
Приготування:



Збити яйце з цукром і продовжуючи збивати додати вершкове масло і сир.
Потім в масу додати борошно.
Замісити легке тісто.
Відщипувати від тесту невеликі шматочки і робити з них коржики. Покласти в середину по цілій полуничці.
Скачати в кульки, присипаючи руки мукою.
Кинути їх в киплячу воду і після того як спливуть, варити 3 хвилини. Виловити шумівкою. Обваляти в суміші сухарів і солодкої кокосової стружки.
Поставити в холодильник на кілька годин. При подачі прикрасити полуничками. Смачного!









Немає коментарів:

Дописати коментар