Translate

2013/03/29

Полуничний пиріг


Вам знадобиться:
- Полуниця - 150 г
- Вершковий сир - 500 г
- Вершки - 360 мл
- Цукор - 115 г
- Яйця - 5 шт
- Молоко -125 мл
- Борошно - 250 г
- Сода - 1 столова ложка

Приготування:



Полуницю подрібніть в блендері до однорідної консистенції. В окремій ємності збийте вершки і вершковий крем. Добвьте до них полуничне пюре і добре перемішайте.

Дайте вершково-полуничної суміші охолонути і загуснути. У глибокій ємності збийте жовтки яєць, рослинна олія і 250 г цукру. В окремій ємності збийте білки до утворення густої піни. Поступово введіть білки в тісто. Перемішайте до однорідної консінстенціі.

Поки бісквіт теплий, розрізаємо його вздовж гострим ножем на три рівні частини. Змащуємо коржі полунично-вершковим кремом. Поверхня і краю торта також змащуємо кремом. Прикрашаємо часточками полуниці і листочками м'яти. Смачного!










Немає коментарів:

Дописати коментар