Translate

2013/03/29

Пиріг «Пікантний»


Інгредієнти:
- 1 пласт листкового дріжджового теста
- 1 середній солоний огірок
- 3-4 смужки бекону, вирішила їм замінити шинку
- Зелена цибуля
- сир
- 1 куряче яйце
- 2 столові ложки сметани
- Сіль, перець + можна додати якихось
улюблених спецій

Приготування:

Поки розморожується тісто, подрібніть очищений солоний огірок, бекон і зелена цибуля, а так само натріть сир.

Тісто розтягнути руками, зробити кілька проколів виделкою, щоб пиріг не роздувся, першим шаром покласти половину тертого сиру і зелена цибуля.

Потім солоний огірок зі злегка підсмаженим беконом (можна і не підсмажувати).

Зверху знову посипати тертим сиром, оформити краю і сформувати пиріг.

І тепер акуратно залити зверху збитою сумішшю з сметани, яйця, солі і перцю, солі потрібна буквально щіпка, тому що в пирозі вже є солоні огірки і бекон, та й сир теж досить солоний.

Запікати в духовці 35 хвилин при 190-200 С.
До речі, краї пирога теж можна змазати сирим яйцем для рум'яності. Смачного!




Немає коментарів:

Дописати коментар