Інгредієнти:
- 1 пласт листкового дріжджового теста
- 1 середній солоний огірок
- 3-4 смужки бекону, вирішила їм замінити шинку
- Зелена цибуля
- сир
- 1 куряче яйце
- 2 столові ложки сметани
- Сіль, перець + можна додати якихось
улюблених спецій
Приготування:
Поки розморожується тісто, подрібніть очищений солоний огірок, бекон і зелена цибуля, а так само натріть сир.
Тісто розтягнути руками, зробити кілька проколів виделкою, щоб пиріг не роздувся, першим шаром покласти половину тертого сиру і зелена цибуля.
Потім солоний огірок зі злегка підсмаженим беконом (можна і не підсмажувати).
Зверху знову посипати тертим сиром, оформити краю і сформувати пиріг.
І тепер акуратно залити зверху збитою сумішшю з сметани, яйця, солі і перцю, солі потрібна буквально щіпка, тому що в пирозі вже є солоні огірки і бекон, та й сир теж досить солоний.
Запікати в духовці 35 хвилин при 190-200 С.
До речі, краї пирога теж можна змазати сирим яйцем для рум'яності. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар