Вам буде потрібно:
600 г свинячого філе шматком, без кісток
400 г печериць
2 великі цибулини
2 яйця, зварених круто
1 - 1,5 склянки тертого сиру моцарелла
1 склянка жирних вершків
сіль за смаком
мелений чорний перець за смаком
соняшникова або оливкова олія
Приготування:
1. Розігрійте 2-3 столові ложки рослинної олії в сковороді на середньому вогні. Очистіть цибулю і наріжте його тонкими четвертинками кілець. Обсмажте на сковороді до золотистого кольору (близько 10 хвилин), помішуючи.
2. Промийте, почистіть і наріжте невеликими шматочками шампіньйони, додайте їх в сковороду з цибулею і готуйте ще 10-15 хвилин, періодично помішуючи.
3. Викладіть готові гриби в миску, додайте рубані яйця і тертий сир. Все добре змішайте, приправте сіллю і меленим перцем за смаком.
4. Наріжте свинину поперек волокон на шматки товщиною приблизно 7-8 мм. Посоліть і поперчіть свинину з обох боків і добре відбийте кухонним молотком, щоб шматки стали тонкими і достатнього розміру для загортання начинки.
5. Викладіть близько 2 столових ложок начинки на кожен шматок свинини і загорніть свинину у формі рулету. Закріпіть за допомогою зубочисток або обмотайте ниткою.
6. Розігрійте велику сковороду з маслом на середньому вогні. Обсмажте свинячі рулети з усіх боків, починаючи з бічного шва. Після обсмажування шва можна вийняти зубочистки (якщо Ви використовували нитку, її можна зняти пізніше).
7. Викладіть обсмажені рулети у форму для випічки (якщо Ви користувались ниткою, зніміть її). Налийте у форму близько 1,5 склянок води і вершки. Приправте чорним перцем і сіллю і поставте в розігріту до 190С духовку.
8. Випікайте протягом 30 хвилин або до золотистої скоринки. Подавайте теплими.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар