Інградієнти:
· курага - 100 г
· мандариновий сік – 6(8) штук (180 мл)
· вершкове масло - 100 г
· цукор - 100 г
· мелений мигдаль - 180 г
· яйця – 2 шт.
· борошно - 50 г
· мигдалеві пластівці – 2(4) ст. л.
1. Готуємо інгредієнти - вичавлюємо сік з мандарин, мелений мигдаль, ріжемо курагу. Заливаємо курагу мандариновим соком, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин на маленькому вогні. Вимикаємо та відставляємо в сторону.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Беремо форму, бажано не більше 20 см в діаметрі, щоб торт був високим. Обкладаємо форму кулінарним папером. Збиваємо масло і цукор, по одному додаємо яйця та все змішуємо. Потім додаємо борошно і мелений мигдаль, курагу разом з соком та все змішуємо.
3. Викладаємо отриману масу в підготовлену форму, рівняємо, зверху посипаємо мигдальними пластівцями. Запікаємо в духовці 35 хвилин.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар