Translate

2013/03/07

Торт Мандарин з мигдалем


Інградієнти:

·         курага - 100 г
·         мандариновий сік – 6(8) штук (180 мл)
·         вершкове масло - 100 г
·         цукор - 100 г
·         мелений мигдаль - 180 г
·         яйця – 2 шт.
·         борошно - 50 г
·         мигдалеві пластівці – 2(4) ст. л.

Спосіб приготування:

1.       Готуємо інгредієнти - вичавлюємо сік з мандарин, мелений мигдаль, ріжемо курагу. Заливаємо курагу мандариновим соком, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин на маленькому вогні. Вимикаємо та відставляємо в сторону.
2.       Розігріваємо духовку до 180 градусів. Беремо форму, бажано не більше 20 см в діаметрі, щоб торт був високим. Обкладаємо форму кулінарним папером. Збиваємо масло і цукор, по одному додаємо яйця та все змішуємо. Потім додаємо борошно і мелений мигдаль, курагу разом з соком та все змішуємо.
3.       Викладаємо отриману масу в підготовлену форму, рівняємо, зверху посипаємо мигдальними пластівцями. Запікаємо в духовці 35 хвилин.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар