Translate

2013/03/07

Торт «Захер»


Інградієнти:

·         темний шоколад - 100 г
·         вода - 250 мл
·         вершкове масло - 125 г
·         нерафінований цукор - 250 г
·         яйця – 3 шт.
·         борошно - 150 г
·         какао – порошок - 25 г
·         мелений мигдаль - 60 г
·         абрикосовий джем - 110 г



помадка:

·         темний шоколад - 200 г
·         вершки - 160 мл

Спосіб приготування:

1.       Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити жиром круглу форму для торта діаметром 23 см. Прокласти пергамент.
2.       Розтопити шоколад з водою в маленькій мисці, поставити її на каструлю з киплячою водою, остудити.
3.       Збити масло з цукром електричним міксером, додати яйця, по одному, не перестаючи при цьому збивати. Просіяти борошно і какао, мигдаль і розтоплений шоколад.
4.       Перелити суміш у підготовлену форму, запікати близько години до готовності. Дати постояти 10 хвилин, потім викласти на дощечку і повністю остудити.
5.       Вистиглий бісквіт порізати навпіл та помазати джемом. Потім обмазати його помадкою. Помадку що залишилася розігріти і вилити зверху на торт.
6.       Тепер зробимо помадку. Для цього потрібно помішуючи, розтопити шоколад з вершками в мисці, яку потрібно поставити на каструлю з киплячою водою.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар