Translate

2013/03/07

Торт Персиковий рай


Торт «Персиковий рай» невимовно ніжний, супер-фруктовий, легкий! Він обов'язково Вам сподобається!

Інградієнти:

·         персики – 2 шт.
·         абрикос - 10-15 шт.
·         яблука – 2-3 шт.
·         яйця – 3 шт.
·         цукор – 1 склянка
·         борошно – ½ склянки
·         сода, гашена оцтом -  ½  чайної ложки
·         кефір – 1 склянка
·         желатин - 30 г
·         ванілін - 1 пакетик
·         родзинки – 1 жменя

Спосіб приготування:

1.      Желатин замочуємо в половині склянки води. Фрукти миємо, відкладаємо 1 персик і пару абрикосів, інші фрукти ріжемо на невеликі часточки.
2.      Яйця збиваємо з цукром до дуже пишної піни. Поступово додаємо борошно, додаємо соду, що гаситься оцтом. Перемішуємо. Отриманою сумішшю заливаємо фрукти, додаємо родзинки, перемішуємо.
3.      Роз'ємну форму змащуємо маслом, викладаємо суміш і випікаємо в духовці при 180 градусах приблизно 15 хвилин, дістаємо та охолоджуємо.
4.      Нагрітий до розчинення желатин остуджуємо, в окрему ємність виливаємо третину желатину з водою, додаємо чайну ложку цукру і добре перемішуємо, решту желатина перемішуємо з кефіром, цукром і ваніліном, даємо суміші і коржу повністю охолонути. Потім на корж прямо в формі наливаємо трохи кефіру желатиновій суміші.
5.      Ставимо масу в морозилку. Як застигне - додаємо ще суміші, знову ставимо застигає. Це потрібно для того, щоб суміш вся не просякла вниз відразу, а застигла поступово зверху на коржі. Коли кефірна суміш застигла, викладаємо зверху часточки персика та абрикоса. Зверху поливаємо прозорою желатинової сумішшю і ще раз ставимо застигати. Потім знімаємо роз'ємну форму, перекладаємо торт на тарілку і пригощаємо рідних і друзів. Це дуже смачно і ніжно!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар