Translate

2013/03/13

Торт "Трюфель"


Дуже смачний торт, для святкового столу.

Для початку випікаємо корж

Тісто:
1,5 склянки борошна
0,5 склянки цукру
0,5 ч.ложки НЕ гашеної соди
0,5 пачка розпушувача, або 0,5 ч ложки соди, гашеної оцтом
2-2,5 ложок какао
1 яйце
0,5 склянка молока
2-3 ст л рослинного масла (чим більше
какао, тим більше масла)
0,5 склянку киплячої води

Змішуємо всі сухі продукти.
Збиваємо яйця.
Потім додаємо масло і ще раз збиваємо.
Потім додаємо молоко і суху суміш (по черзі в 2-3 прийоми).
Кожен раз добре збиваючи.
Має вийти густе тісто
Потім наливаємо 1 склянку окропу і ще раз збиваємо, щоб вийшла однорідна маса
Тісто викладаємо у форму
Випікати в розігрітій до 180 С духовке25-30 хвилин до готовності (до сухої сірники)

Для безе:
3 білки
1 ст. цукру

Збити.
Перекласти безе в файлик або пакетик і видавити невеликі безешкі на лист, застелений папером
Безе сушити в духовці протягом 1 години при температурі 100 град.
Остудити в духовці.

Крем:
Банка вареного згущеного молока
200 г слив. масла кімнат. температури
Збити

Збірка:
Краю коржа я підрізала, вони були сухі
Зверху корж обмазати кремом
Викласти по всій поверхні безе
Перекласти крем в файлик і ось так видавлювати його на безе - по краю
І укладати їх між безе в будь-якому порядку.
Вільний простір між безе заповнити кремом
Посипати торт подрібненими горіхами і залити шоколадною глазур'ю, для чого розтопити в мікрохвильовці шоколад і додати до нього таку ж кількість масла. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар