Translate

2013/03/16

Вишневий чізкейк


Вам буде потрібно:

500 г замороженого пісочного або листкового дріжджового теста (2 пластини)
500 г вершкового сиру, кімнатної температури
½ склянки цукру
1 чайна ложка ванільного цукру
1 велике яйце
1 кг готової консервованої вишневої начинки

борошно для посипання (близько 1 столової ложки)

Як готувати:

1. Розігрійте духовку до 180С. Посипте робочу поверхню борошном і розкачайте один пласт тіста, щоб покрити дно і половину бортиків форми розміром 20х30 см. Змастіть форму і викладіть в неї тісто, розподіліть руками.

2. Збийте вершковий сир, цукор, ванільний цукор і яйця в мисці, поки суміш не стане гладкою. Викладіть суміш рівномірно поверх тіста.

3. Викладіть вишневу начинку рівномірно поверх сиру.

4. Розкачайте другий пласт тіста до розміру верхній частині форми. Наріжте з тіста смужки близько 1 см шириною. Викладіть смужки на чізкейк у формі решітки.

5. Випікайте 30-35 хвилин, поки верх не стане золотисто-коричневого кольору.

Смачного!










Немає коментарів:

Дописати коментар