Вам буде потрібно:
1/2 чашки вершкового масла, розм'якшеного до кімнатної температури
3 головки часнику
2 столові ложки оливкової олії
400 г батона
2 столові ложки нарізаної свіжої петрушки
1 чашка тертого сиру (добре використовувати романо або пармезан)
1/8 чайної ложки солі
Як готувати:
1. Вийміть масло з холодильника, щоб пом'якшити його. Розігрійте духовку до 170С.
2. Відріжте верхівки головок часнику так, щоб кінчик кожного зубчики був видний. Помістіть головки на лист для випічки, покритий фольгою, і збризніть їх оливковою олією. Випікайте протягом 50 хвилин, або поки часник не стане м'яким.
3. Коли часник охолоне, видавіть зубчик часнику з шкурок і крупно наріжте.
4. Натріть сир і наріжте петрушку. Змішайте масло, часник, сир, петрушку і сіль.
5. Наріжте хліб і розкладіть скибочки на аркуші для випічки. Розігрійте духовку до 240С або включіть гриль.
6. Намажте часникову олію на скибочки хліба.
7. Запечіть в духовці або під грилем протягом 3-4 хвилин або поки не підсмажаться.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар