Translate

2013/03/13

Медовий мус з ківі


Готується дуже швидко! Спробуйте і переконайтесь як це смачно!

Інградієнти:

    400 гр вершків 33%
    250 гр меду
    5 ківі
    4 яйця
    2 лимона

Спосіб приготування:

Відокремити жовтки від білків, збити жовтки в каструльці на водяній бані.
Додати мед і варити на слабкому вогні протягом 20 хвилин, часто помішуючи, до отримання злегка густого крему.
Натерти на дрібній тертці цедру лимонів і вичавити сік, зняти каструльку з вогню і додати цедру і сік лимонів. перемішати, дати охолонути, періодично помішуючи.
Гарненько збити білки, окремо збити вершки.
З'єднати їх з медовим кремом-спочатку вершки, потім білосніжні білки. Розмішувати дуже обережно.
Ківі нарізати кружечками
Ємність застелити харчовою плівкою, укласти шар скибочок ківі, зверху полити половиною приготованого крему, укласти другий шар ківі і залити кремом, що залишився.
Поставити мус в морозильну камеру на 4:00.
Вийняти з ємності (якщо мус не виймається опустіть ємність з мусом в ємність з гарячою водою на кілька секунд) і прикрашаємо скибочками ківі!

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Мармелад та муси, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних десертів!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар