Ігредіенти:
1 банка червоної квасолі,
200-250 грам відвареної яловичини (беремо нежирний шматочок вагою грам 300, відварюємо в підсоленій воді годину-півтори),
1 середня червона цибулина,
1 червоний болгарський перець,
половинка гострого перцю,
2-3 зубчики часнику,
50 грам волоських горіхів,
середній пучок кінзи,
мелений чорний перець,
хмелі-сунелі.
Для заправки:
оливкова олія та винний оцет.
Приготування:
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Якщо цибуля "домашній" - соковитий і гострий, то краще його порізати й опустити на 2 хвилини в гарячу воду, інакше смак цибулі заб'є все інше в салаті.
З болгарського перцю видаляємо насіння й ріжемо соломкою.
М'ясо ріжемо кубиками. З гострого перцю також акуратно видаляємо насіння і дрібно-дрібно рубаємо. Часник можна порубати або пропустити через Часничниці.
З банки квасолі зливаємо воду і промиваємо її. Додаємо цибулю, яловичину, перці, часник, порізану кінзу, обсмажені і дрібно порубані волоські горіхи.
Солимо, додаємо чорний перець і хмелі-сунелі - за смаком.
Заправку робимо з 4-5 столових ложок оливкової олії і 1 столової ложки винного оцту.
Заправляємо. Перемішуємо.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар