Translate

2013/03/27

Торт "Слоняча сльоза"


Цей торт готувати одне задоволення. Готувати його швидко, а виходить він мега смачним

Тісто бісквітне:
- 6 яєць
- 1 склянка цукру
- 3 столові ложки борошна
- 3 столові ложки какао

Яйце збити з цукром в густу масу, потім акуратно ввести муку з какао. Форму 26-28
* змастити жиром і вилити в неї бісквітне тісто. Поставити в духовку. Готовність бісквіта перевірити лучинки, вона повинна бути сухою.
Вийняти спечений бісквіт з форми і ще гарячим скласти вдвічі, а в середину покласти качалку. Дати коржу охолонути.

крем:
- 200 г масла вершкового
- 300 г молока згущеного

начинка:
- банан

Збити масло зі згущеним молоком в пишну масу.

глазур:
- 100 г гіркого шоколаду
- 50 г вершкового масла
- 50 мл вершків

Всі розтопити на водяній бані.

Збірка:
Корж розгорнути. Половину коржа змастити 1/2 крему, покласти банан і знову змастити кремом. Накрити другою половинкою коржа. Зверху налити глазур. Бік обсипати горіхами. Смачного!




Немає коментарів:

Дописати коментар